Det er svært at komme udenom at huden ændrer sig, i takt med at man bliver ældre. Hvis du gerne vil vise din hud fra den bedste side, er det derfor også vigtigt, at du sørger for at tilrette din hudpleje, så den passer til den modne hud og giver netop din hud den mest optimale pleje.

Anti-age pleje er et godt valg til moden hud, da anti-age pleje netop kan hjælpe med at reducere nogle af de alderstegn, der med årene er blevet mere og mere synlige, såsom dybe linjer og rynker, slap hud, forstørrede porer, synlige pigmentforandringer og øget tørhed i huden. Alle disse hudforandringer er noget, som følger med alderen, og som man ofte vil kunne mærke på sin hud, når man når overgangsalderen.

Når du er kommet i overgangsalderen, er det derfor også en god idé at tage et ekstra godt kig på din hudplejerutine og dine hudplejeprodukter for at se, om de stadigvæk passer til din huds udfordringer og behov.

Valg af anti-age pleje

Der findes rigtig mange anti-age produkter på markedet, og de har langt fra de samme egenskaber eller ingredienser. Anti-age pleje kan derfor også være noget af en jungle at finde rundt i, fordi det ikke er helt ligegyldigt, hvilket anti-age produkt du vælger.

Når du skal finde ud af, hvilke anti-age produkter du skal vælge, kan det dermed være en god idé at kigge på, hvad der er lige præcis din huds udfordringer, og hvad du ønsker at sætte fokus på med din hudpleje. Oftest er det nemlig sådan, at anti-age produkter har forskellige ingredienser og egenskaber, der gør dem i stand til at pleje forskellige udfordringer, som den modne hud har.

kvinde-med-rynker

Anti-age til slap hud og rynker

Hudens kollagenproduktion falder jo ældre man bliver, og huden mister derfor med tiden sin elasticitet. Derudover forsvinder fedtlaget i huden og vandet i cellerne bliver mindre. Dette gør, at huden mister sin fylde og elasticitet, bliver mere slap og linjer bliver mere synlige, mens rynkerne bliver dybere.

For langt de fleste, der er nået overgangsalderen, er slap hud, linjer og rynker en udfordring. Er det også en udfordring for dig, skal du vælge anti-age produkter, der virker opstrammende og genopbyggende, og som samtidig styrker elasticiteten og spændstigheden i huden.

Anti-age til forstørrede porer

Mange oplever, når de kommer i overgangsalderen, at hudens porer bliver større og mere synlige. Det skyldes, at porerne udvider sig med alderen, fordi kollagenproduktionen i huden falder, og huden bliver mindre spændstig.

Hvis din huds udfordring er forstørrede porer, skal du vælge anti-age produkter, der kan være med til at genskabe strukturen i huden ved at gøre huden mere jævn og ensartet, og som samtidig kan være med til at reducere porerne i huden.

Anti-age til tør hud

Når man kommer i overgangsalderen, falder østrogenniveauet. Det gør blandt andet, at huden bliver tyndere og mere tør. Derudover producerer moden hud ikke nær så meget fugt, samtidig med at fedtlaget forsvinder. Alt sammen er med til at gøre huden mere tør.

Er din udfordring tørhed, bør du derfor gå efter anti-age produkter, der giver masser af fugt og pleje til huden.

Plej den modne hud med Rudolph Care

Er du på udkig efter nogle gode anti-age produkter, der samtidig er både Svanemærket og Ecocert mærket, skal du kigge efter Rudolph Care. De har lavet en række skønne anti-age produkter, som effektivt kan hjælpe dig med nogle af de udfordringer du har med din modne hud.

Hos Rudolph Care finder du blandt andet en anti-age ansigtscreme, der hjælper med at holde din hud spændstig og elastisk, og som opstrammer huden og reducerer aldringstegn. Denne er således god, hvis din udfordring er rynker og slap hud.

Den udglattende ansigtsserum er også god, hvis du har udfordringer med rynker, men kan samtidig hjælpe med at reducere store porer og give en mere ensartet og jævn hud. Endelig kan deres fugtende serum være rigtig god til dig, der har udfordringer med tør hud, da den indeholder to hyaluronsyrer, der giver god fugt til huden.